Etsimme viestintäkonsulttia

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen viestintäkonsulttia.

Viestintätoimisto Source ja Markkinointitoimisto Kitchen fuusioituivat viime vuonna täyden palvelun markkinointiviestintätoimistoksi. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla kasvamassa kanssamme yhdeksi alan suurimmista toimijoista.

Toimenkuvaasi kuuluu asiakkaan tavoitteiden mukaisten viestinnän toimenpiteiden suunnittelu. Olet asiakkuuksiesi pääyhteyshenkilö ja työskentelet asiakkuusjohtajiemme työparina. Toimit asiakkuuksien projektijohtajana ja vedät eri toimenpidekokonaisuuksien suunnittelutiimejä. Kehität asiakkuuksia ja tarjoat heille proaktiivisesti uusia viestinnällisiä ratkaisuja. Lisäksi toimenkuvaasi kuuluu muita viestinnän tehtäviä, kuten tiedotteiden ja raporttien kirjoittamista.

Me olemme yhtä kuin parikymmentä kovaa tyyppiä, jotka tekevät asiakkaillemme tuloksia. Meillä pääset työskentelemään monipuolisten projektien ja asiakkuuksien parissa. Uskomme ihmisten kasvuun ja haluamme olla tukemassa sinua valitsemallasi tiellä.

Odotamme hakemaltamme henkilöltä vähintään viiden vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Toivomme tulevalta viestintäkonsultiltamme kokemusta ja näkemystä seuraavista segmenteistä: julkishallinto, rakennusteollisuus ja teknologia- ja informaatioala. Lisäksi aiempi kokemus markkinoinnista katsotaan plussaksi, mutta ennen kaikkea arvostamme nohevuutta ja ideointikykyä.

Toimistomme sijaitsee merellisessä Lauttasaaressa radioaaltojen äärellä. Mainio työyhteisömme viihtyy yhdessä NRJ- ja Nostalgia-radiokanavien kanssa samoissa toimitiloissa. Meillä saa tehdä töitä laulaen, joskus voi kirota myös. Etätyökin on mahdollista. Erityisen tärkeää meille on hyvä yhteinen fiilis. Meillä saa ideoida rohkeasti – yhdessä hiotaan timantteja!

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus perustuu valitun henkilön kokemusvuosiin.

Palamme halusta kuulla, miksi juuri sinä sopisit meidän tiimimme! Lähetä hakemuksesi työnäytteineen osoitteeseen rekry@source.fi viimeistään 10.5.

Lisätietoja: Jenni Pohtala, sisältöjohtaja, jenni.pohtala@source.fi, +358 40 164 9940.