Haemme harjoittelijaa viestintätiimiimme!

Haluaisitko saada hyvän kuvan markkinointiviestintätoimistossa työskentelystä ja monipuolista kokemusta viestinnän tekemisestä? Etsimme teräväkynäistä harjoittelijaa vähintään neljän kuukauden harjoittelujaksoksi viestintätiimiimme!

Harjoittelussa pääset tekemään monipuolisesti erilaisia viestinnän tehtäviä, kuten tiedotteiden kirjoittamista ja isompien viestintäkonseptien ideoimista. Someviestinnän suunnittelu, tuottaminen ja kampanjointi ovat olennainen osa harjoittelua. Lisäksi pääset mukaan kriisi-, vaikuttaja- ja videoviestinnän kenttiin.

Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä on plussaa ja odotamme osaamista sosiaalisen median kanavista. Ennen kaikkea arvostamme kuitenkin nohevuutta ja ideointikykyä.

Meillä pääset mukaan monipuolisiin projekteihin ja asiakkuuksiin. Me uskomme ihmisten kasvuun ja haluamme olla tukemassa tiellä, joka tuntuu sinusta kutsuvalta. Lopullinen työnkuva muokkautuu harjoittelun edetessä harjoittelijan omien kiinnostuksen kohteiden mukaan.

Markkinointiviestinnän yhteisömme sijaitsee merellisessä Lauttasaaressa. Mainio työyhteisömme viihtyy samoissa tiloissa Taiqa Digitalin ja Suomen Podcastmedian kanssa – uskomme että rautaiset ammattilaiset saavat yhdessä aikaan timantteja. Meillä saa tehdä töitä laulaen, joskus voi kirota myös.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian. Kerro hakemuksessasi, miksi haluaisit harjoitteluun meille Sourcelle sekä omista kiinnostuksen kohteistasi ja vahvuuksistasi. Harjoittelu alkaa viimeistään tammikuussa 2022, ja osan töistä voi tehdä myös etänä. Maksamme harjoittelusta palkkaa.

Lähetä hakemuksesi työnäytteineen osoitteeseen martina.mutikainen@source.fi viimeistään 14.11.

 

Tutustu meihin lisää nettisivuiltamme ja seuraa kertojiemme kuulumisia somessamme.

Mietitkö, millaista harjoittelu Sourcella oikein on? Viestinnän harjoittelijamme Carita kertoo tämän syksyn kokemuksistaan:
“Harkka Sourcella on ollut todella antoisa! Pääsin melkeinpä heti sukeltamaan altaan syvään päätyyn ja työskentelemään monenlaisissa eri projekteissa. Olen oppinut valtavan paljon markkinointiviestinnän eri tehtävistä ja organisaatiokulttuurista. Parasta on kuitenkin ollut tutustua Sourcen kertojien kirjavaan kaartiin!”