Haemme viestinnän harjoittelijaa

Etsimme Sourcen viestintätiimiin terävän kynän taitavaa harjoittelijaa vähintään neljän kuukauden harjoittelujaksoksi. Harjoittelussa pääset tekemään monipuolisesti erilaisia viestinnän tehtäviä, kuten tiedotteiden kirjoittamista ja isompien viestintäkonseptien ideoimista. Someviestinnän suunnittelu ja tuottaminen ovat olennainen osa harjoittelua.

Viestintätoimistomme tarjoaa katsauksen monipuolisiin projekteihin ja asiakkuuksiin. Me uskomme ihmisten kasvuun ja haluamme olla tukemassa tiellä, joka tuntuu kutsuvalta.

Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä on plussaa ja odotamme osaamista digitaalisesta viestinnästä. Ennen kaikkea kuitenkin arvostamme nohevuutta ja ideointikykyä. Tuotannoistamme noin puolet ovat videoita, joten ymmärrys videotuotannoista on tärkeää.

Toimistomme sijaitsee merellisessä Helsingin Lauttasaaressa radioaaltojen äärellä. Mainio työyhteisömme viihtyy yhdessä NRJ- ja Nostalgia-radiokanavien kanssa samoissa toimitiloissa. Meillä saa tehdä töitä laulaen, joskus voi kirota myös. Etätyökin on mahdollista. Erityisen tärkeää on hyvä yhteinen fiilis ja se, että meillä saa ideoida rohkeasti – yhdessä hiotaan timantteja!

Harjoittelu alkaa sopimuksen mukaan joko tammi- tai helmikuussa. Maksamme harjoittelusta palkkaa.

Kerro, miksi juuri sinä olisit sourcelainen! Lähetä hakemuksesi työnäytteineen ja osoitteeseen jenni.pohtala@source.fi viimeistään 31.12.2018.

Lisätietoja: Jenni Pohtala, sisältöjohtaja, jenni.pohtala@source.fi, +358 40 164 9940.

Source?
Source on nopeasti kasvava viestintätoimisto, jonka vahvuus on erityisesti digitaalisessa viestinnässä. Markkinointitoimisto Kitchen on osa Sourcea. Meitä on kaksikymmentä kovaa tyyppiä, ja teemme asiakkaillemme tuloksia! Asiakaskuntamme koostuu pörssiyrityksistä, liitoista ja valtionhallinnosta – pieniä nousevia start up -yrityksiä unohtamatta. Me uskomme tarinoihin! www.source.fi