Syksyn kiireiden keskellä kasvanut kertojiemme kaarti

Koronarajoitteiden tullessa ja mennessä on meidän kertojaporukkamme jälleen kasvanut. Tässä vähän esimakua uusista tarinankertojistamme:

Anu, vastaava tuottaja ja johtaja, videoliiketoiminta

Anu on meidän aikaansaava vastaava tuottajamme ja videoliiketoiminnan johtajamme, jolla on pitkä, monipuolinen ja laaja media-alan kokemus. Hän löytää toimivimman ratkaisun pulmaan kuin pulmaan. Tämä voikin johtua hänen palosta oppia uutta läpi elämän!

– Mun supervoimani on optimismi: uskon, että kaikki asiat on aina järjestettävissä, ja vaikka näyttäisi siltä, että tunnelin päässä ei ole valoa, niin kyllä siellä aina on.

Christian, livestream technical producer

Oli kyseessä striimaaminen, web design, graafinen suunnittelu tai videomiksaaminen, Chrisillä on tarvittava osaaminen laadukkaan lopputuloksen varmistamiseksi. Hänellä on pitkä työhistoria ja kokemusta monipuolisista tehtävistä esimerkiksi Senior Art Directorin roolissa merkittävässä globaalissa yrityksessä.

– Just give me the technology and I’ll make it work.

Heta, myynnin harjoittelija

Eläintenkoulutusalalta myynnin pariin siirtynyt Heta on innokas uuden oppija ja varsin päättäväinen myyjä, joka lyhyestä kokemuksestaan huolimatta pystyy ketterästi yhdistämään lankoja ja vastaamaan asiakkaiden moniin tarpeisiin.

– En suhtaudu puolivillaisesti edes sukkien kutomiseen – teen kaiken intohimolla ja haluan haastaa itseni aina parhaimpaan ja oppia uutta.

Carita, viestinnän harjoittelija

Caritaa on aina kiinnostanut ihmiset ja ihmisten välinen vuorovaikutus, joten hänen polkunsa johti viestinnän alalle. Rakkaus tarinoihin muodossa kuin muodossa näkyy hänen monenkirjavissa ideoissaan ja luonteikkaissa sisällöissään.

– Vierivä kivi ei sammaloidu; innostun uudesta ja huolehdin, että asiat etenevät!

Tiimimme on täydentynyt timanttisella talentilla. Arvaatko, kuka on kuka kuvassa? Tervetuloa Sourceen, Anu, Chris, Heta ja Carita! Kertojiemme kuulumisia ja tuoreita tapahtumia pääset seuraamaan meidän Facebookista, LinkedinistäInstagramista ja Twitteristä.