Markkinointiviestintätoimisto Source & Kitchen ja Suomen Podcastmedia yhteistyöhön podcast-tuotannoissa

Viestintätoimisto Source ja Markkinointitoimisto Kitchen ovat sopineet yhteistyöstä podcast-tuotannoissa Suomen Podcastmedian kanssa. Yhteistyö tarkoittaa käytännössä suurempaa jalansijaa kasvaviin äänimarkkinoihin.

Suomen Podcastmedia on erikoistunut yrityspodcasteihin ja eroaa siten monista nuorisovaikuttajiin keskittyneistä podcast-taloista. Suomen Podcastmedialla on laajaa kokemusta podcastien markkinoinnista eri alustoilla, kuten Suplassa, Spotifyssa ja Apple Podcastissa, sekä kunkin alustan ominaispiirteistä.

Viestintätoimisto Source ja Markkinointitoimisto Kitchen muodostavat yhdessä täyden palvelun markkinointiviestintätoimiston, joka on erikoistunut tarinankerrontaan. Podcastit ovat luontainen lisä yhtiön palveluvalikoimaan. Konserniin kuuluva Markkinointitoimisto Kitchen on myös valittu Hanselin viestintä- ja markkinointipalveluiden puitesopimuksen toimijaksi, joten konsernilla on yrityspuolen asiakkaiden lisäksi vahva jalansija julkishallinnossa.

– Odotamme tuottavamme kymmenen kokonaista podcast-tuotantokautta tänä vuonna, kertoo Source Creativen toimitusjohtaja Jaakko Kantola.

Suomen Podcastmedian tuottamia sarjoja ovat mm. Danske Bankin Taloudellinen mielenrauha sekä vuoden 2018 myydyimmän bisneskirjailijan, tekoälyasiantuntija Antti Merilehdon Tekoäly Nyt -podcast. Suomen Podcastmedia on tuottanut ohjelmia myös Yleisradiolle sekä äänikirjapalvelu Storytelille.

Markkinointiviestintätoimisto Source & Kitchen ja Suomen Podcastmedia ovat tehneet yhteistyötä myös aiemmin ja nyt solmittu sopimus syventää tätä. Suomen Podcastmedian Advisor Juhani Pajunen toimii myös markkinointiviestintätoimisto Source & Kitchenin neuvonantajana, ja on erikoistunut ääniviestintään.

 

Lisätietoja:

Juhani Pajunen
Suomen Podcastmedia
p. 045 130 4830
juhani@podcastmedia.fi
www.podcastmedia.fi

Jaakko Kantola
toimitusjohtaja, Source Creative Oy
p. 040 550 1283
jaakko.kantola@source.fi