Source & Kitchen voitti valtioneuvoston kanslian ja kuuden ministeriön viestintäasiakkuuden

Valtioneuvoston kanslia sekä kuusi ministeriötä ovat valinneet markkinointiviestintätoimisto Source & Kitchenin johtaman ryhmittymän pääasialliseksi viestintäkumppanikseen. Viestintätoimisto Source ja Markkinointitoimisto Kitchen ovat samaa konsernia viime vuonna tapahtuneen fuusion myötä.

Sopimus kattaa valtioneuvoston kanslian lisäksi oikeusministeriön, työ- ja elinkeinoministeriön, maa- ja metsätalousministeriön, ulkoministeriön, opetus- ja kulttuuriministeriön sekä liikenne- ja viestintäministeriön.

Valtioneuvoston kanslia toimi hankinnan vetäjänä. Kilpailutuksessa arvioitiin viisi eri viestinnän osa-aluetta, joista markkinointiviestintätoimisto Source & Kitchen voitti viestintäpalveluiden, viestinnän koulutuksen sekä markkinoinnin ja mainonnan osa-alueet.

Markkinointiviestintätoimisto Source & Kitchen on viestintäpalveluiden Hansel-puitesopimustoimittaja jo toista sopimuskautta.

Sopimus on kolmevuotinen ja astui voimaan 1.12.2018. Sopimus on arviolta 4,8 miljoonaa euroa. Jokaiselle ministeriölle on palveluntarjoajan puolelta nimetty oma yhteyshenkilö.

– Julkishallinnon organisaatiot ovat laajasti Hanselissa, koska ovat havainneet, että siellä on hyviä toimistoja, perustelee markkinointitoimisto Kitchenin toimitusjohtaja Ilkka Hellman.

Lisätietoja:
Ilkka Hellman
toimitusjohtaja, Markkinointitoimisto Kitchen
p. 050 517 9079
ilkka.hellman@thekitchen.fi

Viestintätoimisto Source ja Markkinointitoimisto Kitchen muodostavat yhdessä täyden palvelun markkinointiviestintätoimisto Source & Kitchenin.

 

Tiedotetta muokattu 23.5.2019 kello 10:39:
Tiedotteessa luki aiemmin virheellisesti, että sopimus kattaa liikenne- ja viestintäviraston. Tiedotteeseen on nyt korjattu oikea tieto, eli että sopimus kattaa liikenne- ja viestintäministeriön.

Kuva: OM Viestintä / Panu Kajova