Ota-Tuotteen kasvun vauhdittajaksi valittiin Source & Kitchen

Ota-Tuote Oy, joka edustaa Suomessa ja Baltiassa muun muassa Saksassa valmistettavia FEIN-sähkötyökaluja on valinnut markkinointiviestintäkumppanikseen Source & Kitchenin. Yhteistyö kattaa kaikki markkinointiviestinnän toimenpiteet Suomessa.

Ota-Tuote päätyi Source & Kitcheniin kilpailutuksen kautta. Tavoitteena on vahvistaa entisestään FEIN-sähkötyökalujen asemaa ammattilaissegmentissä ja kasvattaa merkin tunnettuutta Suomessa.

– Source & Kitchen on panostanut palvelumuotoiluun, joka on myös meidän toiminnassamme tärkeässä roolissa. Asiakkaiden muuttuvat tarpeet pitää pystyä huomioimaan entistä nopeammin, Ota-Tuote Oy:n toimitusjohtaja Janne Järventausta kertoo.

Source & Kitchenin Senior Advisor Heikki Kauppila näkee, että viestintätoimisto Source ja Markkinointitoimisto Kitchen tarjoavat yhdessä täyden palvelun kumppanuuden viime vuonna tapahtuneen fuusion myötä:

– Meillä on entistä vahvempaa osaamista niin markkinoinnin kuin viestinnän alueella. Lisäksi meillä on laaja kumppaniverkosto, joka täydentää palveluitamme ja osaamistamme.

Järventausta kertoo, että markkinointiviestintätoimiston valinnassa painotettiin myös toimiston ketteryyttä ja reagointikykyä erilaisiin tarpeisiin.

– Meille on tärkeää, että kumppanimme pystyy vastaamaan tarpeisiimme nopealla ja joustavalla aikataululla. Lisäksi meillä on tänä vuonna juhlavuosi, joka tarkoittaa tietenkin, että tekemistä voi olla jopa normaalia enemmän, Järventausta kertoo.

Lisätietoja:
Janne Järventausta
toimitusjohtaja
Ota-Tuote Oy
p. 050 5663706
janne.jarventausta@otatuote.fi

Heikki Kauppila
Senior Advisor
markkinointiviestintätoimisto Source & Kitchen
p. 0400 600 549
heikki.kauppila@thekitchen.fi

Ota-Tuote Oy on vuodesta 1979 alkaen toimittanut laadukkaita sähkötyökaluja, hiomakoneita ja monenlaisia teriä lähinnä metalliteollisuuden ja korjausrakentajien käyttöön. Ota-Tuote Oy:n tärkeimmät tuotemerkit ovat FEIN-sähkötyökalut, Grit-nauhahiomakoneet metallintyöstöön sekä Projahnin metalli- ja kiviporat. Kesällä 2006 tapahtuneen Oy Avans Ab:n liiketoimintojen oston myötä yritykselle saatiin lisää laadukkaita edustuksia lastuavan työstön puolelle eli mm. Sumitomo Electric Hartmetall GmbH:n tuoteohjelma. www.otatuote.fi

Viestintätoimisto Source ja markkinointitoimisto Kitchen muodostavat yhdessä täyden palvelun markkinointiviestintätalon. Vuonna 2018 fuusion myötä syntynyt konserni on liikevaihdolla mitaten Suomen 5. suurin viestintätoimisto. Yhtiön liikevaihto vuonna 2018 oli 2,8 miljoonaa euroa. www.source.fi