Ovatko poikkeusajat heikentäneet me-henkeä yrityksenne sisällä? Aiheuttiko korona haittaa asiakaskokemuksellenne?

Jos vastasit kysymyksiin kyllä, niin jatka lukemista – meillä on sinulle ratkaisu!

TOMATO ja #sanaratkaisee-podcast – Ilmoita yrityksesi ainutlaatuiseen sparraukseen!

#sanaratkaisee on yrityspodcast-konsepti, jossa Tom Pöysti ja Mato Valtonen sparraavat yrityksiä eri näkökulmista. Herrat muodostavat yhdessä Suomen eniten valmennuskeikkoja sekä kickoffeja tekevän parivaljakon. Saldona heillä on yhteensä lähes 3000 keikkaa eri yrityksissä.

Tarkoituksena on käydä läpi yrityksen liiketoiminnan eri osa-alueita ja autamme teitä kohtaamaan haasteenne: aina työnantajamielikuvan parantamisesta asiakaskokemuksen kehittämiseen.

Podcastia tuotetaan kahdeksan jaksoa per kausi. Nyt haussa olisikin yhteistyökumppani, jolla riittää rohkeutta päästää vanhan liiton mentorit irti yrityksessä.

#sanaratkaisee-podcastin demojakson voit kuunnella tästä.


Miten yritykseni tästä hyötyy?

Podcast on ainutlaatuinen ja toimiva ratkaisu, kun halutaan sitouttaa kohderyhmää brändin pariin. Kiinnostavien sisältöjen käsittely podcastissa mahdollistaa  asiakkaalle relevanttien aiheiden ja teemojen avaamisen kohderyhmää puhuttelevasti.

  • Sisältöä voi hyödyntää imagon rakentamisessa – täysin uniikki tapa lähestyä yritystä suoraan ytimestä ja luoda tietynlaista mielikuvaa
  • Asiakaskokemusmielikuvan rakentaminen – palvelut ja yrityksen toimintatavat tuodaan helposti lähestyttäviksi kohde(ikä)ryhmille
  • Työnantajanäkökulma: annetaan puheenvuoro myös työntekijöille – oletko sinä sellainen työnantaja kuin kuvittelet olevasi?
  • Podcast tuo yritykselle juuri sitä läpinäkyvyyttä, jota tänä päivänä arvostavat niin työnhakijat kuin -tekijät.
  • Yritys pystyy käyttämään podcastia erilaistumistyökaluna

Miten tämä sitten näkyy ja kuuluu?

Bauer Media jakaa sisällön sinne missä kuuntelijat ovat.

Podplayn ja Radioplayn lisäksi podcast jaetaan myös Spotifyyn sekä Googlen ja Applen omiin podialustoihin. Bauer Median podcast-sarjoja kuunnellaan kuukaudessa yli 940 000 kertaa. Podcastiin tehdään preroll-mainos, jota esitetään eri audiosisällöissä sekä radiokanavilla. Preroll-mainosta jaetaan myös Bauer Median digitaalisen audion verkostossa.

Huomaathan, että tämä on vain yksi vaihtoehto! Räätälöimme juuri sinulle sopivan kokonaisuuden.


Haluan mukaan!

Hienoa! Ota meihin yhteyttä ja autamme sinua vastaamaan liiketoimintasi haasteisiin.

Jättämällä yhteystietosi hyväksyt GPDR-selosteen ja annat suostumuksesi olla sinuun yhteydessä.


Lisätietoja antaa

Oskar Mennander
Myynnin trainee
+358 440 3500 73
oskar.mennander@source.fi