Source ja Kitchen fuusioituvat täyden palvelun markkinointiviestintätoimistoksi   

Viestintätoimisto Source ja Markkinointitoimisto Kitchen Oy yhdistyvät Source Creative Oy:ksi 31.12.2020. Viestintätoimisto Source osti Markkinointitoimisto Kitchenin osake-enemmistön vuonna 2018, josta saakka Kitchen on toiminut Sourcen tytäryhtiönä. Kitchenin työntekijät siirtyvät Sourcelle vanhoina työntekijöinä.  

– Olemme hioneet yhteistyötämme yhdessä useiden valtionhallinnon alan toimijoiden kanssa, jotka ovat Hanselin puitesopimuksen kautta työllistäneet molempia tahoja jo vuosia, kertoo Sourcen toimitusjohtaja Jaakko Kantola.  

Vaikka koronapandemia on heikentänyt alan liiketoimintanäkymiä, konsernin vuosi on ollut kohtuullisen hyvä. Etenkin viestinnän digitaaliset palvelut ja videoviestintä sekä livestriimit ovat kasvaneet poikkeusolojen aikana.  

– Näyttää siltä, että kysyntä ja kasvu vain jatkuvat, ja tulevaisuudessa pystymme toimimaan yrityksenä entistä kattavammin, Kantola sanoo.     

Yhteistyötä lähes vuosikymmenen ajan  

Jo ennen kauppoja Source ja Kitchen ovat tehneet runsaasti yhteistyötä. Kantola kertoo, että Kitchenin yritysosto tuntui luonnolliselta.   

– Tämä ei ole fuusio, jolla pyritään vähentämään väkeä, vaan fuusio, jolla vahvistetaan toimintaa ja parannetaan kilpailuasemaa.  

Hän huomauttaa, että Sourcella on tälläkin hetkellä rekrytointi käynnissä, eli Source kasvaa entistä enemmän. Fuusion jälkeen Source lähtee haastamaan markkinointiviestintäkenttää ja tähtää markkinointiviestintätoimistojen kärkikymmenikköjen joukkoon.  

Entistä monipuolisempia palveluita asiantuntijoiden avulla   

Vaikka Markkinointitoimisto Kitchenin nimi jää historiaan, ei muutos vaikuta asiakkaisiin. Kitchenillä on pitkä tausta julkishallinnon asiakkuuksista Hanselin puitesopimuksen kautta, mitä Sourcen digi- ja viestintäosaaminen on täydentänyt. Jatkossa markkinointiviestintätoimisto Source tarjoaa palveluita entistä 
monipuolisemmin laajan asiatuntijajoukon avulla.   

 Olemme entistä vahvempi ja kokonaisvaltaisempi toimija valtionhallinnon isoissa projekteissa ja palvelemme entistä paremmin esimerkiksi ministeriöitä ja valtioneuvoston kansliaa, Kantola sanoo.   

    

Lisätietoja:  

Jaakko Kantola 
toimitusjohtaja, Source Creative Oy 
p. 040 550 1283 
jaakko.kantola@source.fi