Source & Kitchen edustettuna Finnish Comms Awards -kilpailun tuomaristossa

Sain kunnian tulla kutsutuksi Finnish Comms Awards -kilpailun tuomaristoon. Kyseessähän on kilpailu, jossa palkitaan vuoden parhaat viestintäteot. Meidän tuomareiden piti kokoontua nyt huhtikuun alussa ensimmäisen kerran, ja voittajat oli määrä julkistaa gaalassa toukokuun lopulla. Koronakriisin vuoksi kisa siirtyi myöhäisemmäksi.

Kun Suomi palaa taas normaaliin aikaan, painotamme valinnoissamme nerokkaiden viestien, luovien ideoiden sekä poikkeuksellisten näkemysten lisäksi myös viestinnän liiketoiminnallista puolta. Viestinnän pitää siis aidosti tukea liiketoimintaa – vaikkapa kasvattamalla myyntiä, parantamalla asiakasuskollisuutta tai houkuttelemalla parhaat työntekijät taloon. Pelkkä sinänsä ansiokas ja erottuva viestintäkampanja ei yleensä riitä palkintosijaan.

Tuomariston työmäärä on aikamoinen. Meidän on määrä tavata pariin otteeseen ja sen lisäksi jokainen käy läpi kilpailutyöt, joita tulee satakunta. Tuomaristossa olo antaa varmasti myös eväitä asettua arvioijan asemaan. Uskon, että tämän jälkeen kirjoitan itse huomattavasti parempia caseja, kun itse ilmoitamme töitämme kilpailuihin.

Joka tapauksessa on loistava mahdollisuus olla näkemässä maamme viestintätöiden parhaimmistoa. Se on suuri kunnia ja siitä saa varmasti uusia ideoita myös omaan viestinnän tekemiseen.

 

Seuraa toimistomme arkea ja käänteitä FacebookissaInstagramissa, Twitterissä ja LinkedInissä.