Source & Kitchen rakentaa markkinointiviestinnän yhteisöä – Suomen Podcastmedia ja Taiqa Digital mukaan saman katon alle

Viestintätoimisto Source ja Markkinointitoimisto Kitchen muuttivat elokuun alussa uusiin, entistä huomattavasti isompiin toimitiloihin saman rakennuksen h-rappuun. Laajentamisen taustalla oli tavoite kehittää entisestään viestinnän ja videotuotantojen palveluita sekä ottaa huomioon yhä paremmin Source & Kitchenin kumppaniverkosto.

”Uudet tilat tarjoavat kumppanisuunnittelijoillemme paremmat mahdollisuudet tulla työskentelemään kanssamme ja näin vahvistamme strategiamme mukaisesti markkinointiviestinnän yhteisöämme”, Source Creativen toimitusjohtaja Jaakko Kantola kertoo.

Lisäksi muutto mahdollistaa jatkossa kokonaan uuden palvelukokonaisuuden tarjoamisen.

”Isompien tilojen ansiosta meidän on mahdollista muun muassa rakentaa vihdoin oma studio, josta on mahdollista tehdä esimerkiksi livestream-lähetyksiä. Näin vahvistamme entisestään tarjontaamme asiakkaillemme ja vastaamme koronatilanteen aiheuttamaan livestreamien räjähdysmäiseen kasvuun”, Kantola kertoo.

Tiiviimpää yhteistyötä

Muuton myötä Source & Kitchen saa myös uudet kämppikset, kun Suomen Podcastmedia sekä Taiqa Digital asettuvat saman katon alle. Molemmat yritykset ovat jo entuudestaan Source & Kitchenin yhteistyökumppaneita.

”Meistä on todella kiva olla osa kasvavaa yhteisöä. Se sopii erittäin hyvin meille, sillä myös podcastit ovat tällä hetkellä todella kovassa kasvussa”, Suomen Podcastmedian senior advisor Juhani Pajunen kertoo.

Suomen Podcastmedia on jo muuttanut tiloihin, ja digitaalisia julkaisuratkaisuja tarjoava Taiqa Digital muuttaa Kiviaidankadulle lokakuussa.

”Meille muutto yhteisiin tiloihin luo mainiot edellytykset tiivistää entisestään erinomaista yhteistyötä digitaalisten ratkaisujen kehittämisessä ja toteuttamisessa Source & Kitchenin tiimin kanssa. Odotamme innolla muuttoa uusien kämppisten luokse”, Taiqa Digital toimitusjohtaja Petteri Anttila kertoo.

 

Source & Kitchenin uusi osoite: Kiviaidankatu 2 h, 3 krs., 00210 Helsinki

Asiakkaidemme ja työntekijöidemme turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää ja siksi toimistollamme on otettu käyttöön erilaisia koronakäytänteitä. Toimistollamme on mahdollisuus käsien pesuun ja tarjolla on myös käsidesiä sekä kertakäyttöisiä maskeja. Pidämme myös vieraskirjaa toimistomme kävijöistä. Jos tunnet olosi kipeäksi, siirräthän vierailusi toiseen ajankohtaan!

 

Lisätietoja:

Jaakko Kantola
toimitusjohtaja, Source Creative Oy
p. 040 550 1283
jaakko.kantola@source.fi

 

Viestintätoimisto Source ja Markkinointitoimisto Kitchen muodostavat yhdessä täyden palvelun markkinointiviestintätoimisto Source & Kitchenin. www.source.fi