Source & Kitchen vahvistaa kriisi- ja vaikuttajaviestintää – Juhana Harju neuvonantajaksi Eurofactsilta

Viestintätoimisto Source ja Markkinointitoimisto Kitchen laajentavat palveluitaan strategiseen kriisiviestintään. Vaikuttajaviestinnän asiantuntija, FM Juhana Harju, on nimetty Source Creative Oy:n vanhemmaksi konsultiksi.

Laajentamisen myötä Source & Kitchenin palvelutarjonta kattaa kriisiviestinnän koulutukset, valmennukset sekä kriisiviestinnän käytännön toimeksiantojen toteutukset. Source & Kitchenin tiimi tuottaa viestinnän palveluita muun muassa Hansel-puitesopimuksen kautta valtion virastoille.

–  Yhteiskunnallinen viestintä on useimmiten vaikuttamista esimerkiksi äänestysaktivisuuteen tai vaikkapa yritysmaailman tietoturvakäyttäytymiseen. Harjun mukaantulo antaa meille entistä strategisemman roolin haastavien viestintäkokonaisuuksien toteuttamiseen, toteaa Sourcen perustaja Jaakko Kantola.

Harju on työskennellyt aikaisemmin muun muassa ammattiyhdistysliikkeen johtotehtävissä ja osakkaana vaikuttajaviestintätoimistossa. Hän on toiminut myös hallitusammattilaisena ja luottamushenkilönä lukuisissa yhdistyksissä sekä SDP:n piirissä.

–  Source & Kitchenin tapa suunnitella ja toteuttaa viestintää sekä videoviestinnän erikoisosaaminen innostavat minua. Uskon, että myös kriisiviestinnän ja vaikuttajaviestinnän tulevaisuus on verkossa ja videolla. Maailma, joka on tekstiä täynnä, kaipaa puhuttelevaa liikkuvaa kuvaa, ihmisen ääntä ja kasvoja, Harju toteaa.

Vuonna 2018 Source Creative Oy:n liikevaihto kasvoi 1,3 miljoonaan euroon ja tilikauden tulos kaksinkertaistui 265 000 euroon edellisvuoteen verrattuna. Konserniin kuuluvan Markkinointitoimisto Kitchenin liikevaihto oli 2,3 miljoonaa euroa ja tulos 128 000 euroa oli viisinkertainen edellisvuoteen verrattuna.

 

Lisätietoja:
Jaakko Kantola
CEO, Source Creative Oy
p. +358 40 550 1283
jaakko.kantola@source.fi

Juhana Harju
Vanhempi konsultti
p. +358 44 010 1004
juhana.harju@source.fi

 

Viestintätoimisto Source ja Markkinointitoimisto Kitchen muodostavat yhdessä täyden palvelun markkinointiviestintätoimisto Source & Kitchenin. www.source.fi