Source & Kitchenin harjoittelijahaku – tulevaisuuden tarinankertoja

Haemme syksyksi harjoittelijaa viestintätiimiimme.

Etsimme viestintätiimiimme teräväkynäistä harjoittelijaa vähintään neljän kuukauden harjoittelujaksoksi. Harjoittelussa pääset tekemään monipuolisesti erilaisia viestinnän tehtäviä, kuten tiedotteiden kirjoittamista ja isompien viestintäkonseptien ideoimista. Someviestinnän suunnittelu ja tuottaminen ovat olennainen osa harjoittelua.

Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä on plussaa ja odotamme osaamista digitaalisesta viestinnästä. Ennen kaikkea arvostamme kuitenkin nohevuutta ja ideointikykyä.

Source & Kitchen

Meillä pääset mukaan monipuolisiin projekteihin ja asiakkuuksiin. Me uskomme ihmisten kasvuun ja haluamme olla tukemassa tiellä, joka tuntuu kutsuvalta.

Toimistomme sijaitsee Helsingissä, merellisessä Lauttasaaressa radioaaltojen äärellä. Mainio työyhteisömme viihtyy yhdessä NRJ- ja Nostalgia-radiokanavien kanssa samoissa toimitiloissa. Meillä saa tehdä töitä laulaen, joskus voi kirota myös. Etätyökin on mahdollista. Erityisen tärkeää on hyvä yhteinen fiilis ja se, että meillä saa ideoida rohkeasti – yhdessä hiotaan timantteja!

Harjoittelu alkaa sopimuksen mukaan syksyllä. Maksamme harjoittelusta palkkaa.

Lisätietoja voit kysellä sisältöjohtajaltamme Jenni Pohtalalta sähköpostitse jenni.pohtala@source.fi, ja keskiviikosta 7.8. alkaen myös puhelimitse numerosta +358 40 1649940.

Kerro, miksi juuri sinä olisit tulevaisuuden tarinankertoja, ja lähetä hakemuksesi Jennille (jenni.pohtala@source.fi) 25.8.2019 mennessä!

 

Viestintätoimisto Source ja Markkinointitoimisto Kitchen muodostavat yhdessä täyden palvelun markkinointiviestintätalon. Meitä on kaksikymmentä kovaa tyyppiä, ja teemme asiakkaillemme tuloksia! Asiakaskuntamme koostuu pörssiyrityksistä, liitoista ja valtionhallinnosta – pieniä nousevia startup-yrityksiä unohtamatta. Me uskomme tarinoihin!