Haemme harjoittelijaa videotiimiimme

Haemme syksyksi harjoittelijaa videotiimiin.

Etsimme videotiimiin reipasta harjoittelijaa, jolle liikkuva kuva on intohimo ja se ainoa oikea tarinankerronnan tapa. Harjoittelussa olet vähintään neljän kuukauden ajan. Pääset osaksi tuotantoryhmää toteuttamaan mitä erilaisempia videoita asiakkaillemme. Tuotamme esimerkiksi yritysmielikuva-, rekrytointi- sekä somevideoita, isompia mainostuotantoja unohtamatta.

Aiempi kokemus videotuotannoista on plussaa. Arvostamme erityisesti intoa tarttua toimeen ja halua oppia lisää joka päivä.  

Lisätietoja ja hakemukset 2.6.2019 mennessä: Paavo Tervonen, videoliiketoiminnan johtaja, paavo.tervonen@source.fi, +358 40 538 1810.

Source & Kitchen

Meillä pääset mukaan monipuolisiin projekteihin ja asiakkuuksiin. Me uskomme ihmisten kasvuun ja haluamme olla tukemassa tiellä, joka tuntuu kutsuvalta.

Toimistomme sijaitsee Helsingissä, merellisessä Lauttasaaressa radioaaltojen äärellä. Mainio työyhteisömme viihtyy yhdessä NRJ- ja Nostalgia-radiokanavien kanssa samoissa toimitiloissa. Meillä saa tehdä töitä laulaen, joskus voi kirota myös. Etätyökin on mahdollista. Erityisen tärkeää on hyvä yhteinen fiilis ja se, että meillä saa ideoida rohkeasti – yhdessä hiotaan timantteja!

Harjoittelut alkavat sopimuksen mukaan alkusyksystä. Maksamme harjoittelusta palkkaa.

Kerro, miksi juuri sinä olisit tulevaisuuden tarinankertoja, ja lähetä hakemuksesi Paavolle 2.6.2019 mennessä!

Viestintätoimisto Source ja Markkinointitoimisto Kitchen muodostavat yhdessä täyden palvelun markkinointiviestintätalon. Meitä on kaksikymmentä kovaa tyyppiä, ja teemme asiakkaillemme tuloksia! Asiakaskuntamme koostuu pörssiyrityksistä, liitoista ja valtionhallinnosta – pieniä nousevia startup-yrityksiä unohtamatta. Me uskomme tarinoihin!