Oletko sinä uusi tarinankertojamme? – Meillä on rekry auki

Haemme kokoaikaista viestintäkonsulttia sekä määräaikaista videotuottajaa. Lue lisää avoimista paikoista ja lähetä hakemuksesi.
 

Viestintäkonsultti 

Haemme vakituiseen työsuhteeseen viestintäkonsulttia. Astu yhteisöömme tekemään asiakkaistamme Suomen parhaita tarinankertojia. 

Source on ketterä, suurisydäminen ja aika mainio markkinointiviestintätoimisto. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla kasvamassa kanssamme yhdeksi alan suurimmista toimijoista ja kovimmista haastajista.
Tutustu aiempiin tarinoihimme nettisivuillamme ja seuraa kertojien kuulumisia somessamme. 

Toimenkuvaasi kuuluu asiakkaan tavoitteita tukevan viestinnän suunnittelu ja toteutus – sinä löydät asiakkaan tarvitsemat ratkaisut. Toimit asiakkuuksissasi projektijohtajana ja vedät eri toimenpidekokonaisuuksien suunnittelutiimejä. Kehität asiakkuuksia ja tarjoat heille proaktiivisesti uusia viestinnällisiä ratkaisuja toimien myyntimme tukena. Lisäksi toimenkuvaasi kuuluu muita viestinnän tehtäviä, kuten tiedotteiden kirjoittamista. 

Me olemme yhtä kuin parikymmentä kovaa tyyppiä, jotka tekevät asiakkaillemme tuloksia. Meillä pääset työskentelemään monipuolisten projektien ja asiakkuuksien parissa. Uskomme ihmisten kasvuun ja haluamme olla tukemassa sinua valitsemallasi tiellä. Meillä pääset kehittämään omaa toimenkuvaasi. Tarjoamme lisäkoulutuksia ja pidämme tekijämme ajan tasalla jatkuvasti kehittyvällä ja muuttuvalla alalla. 

Odotamme hakemaltamme henkilöltä vähintään kolmen vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä sekä kokonaisvaltaista ymmärrystä markkinointiviestinnän kentästä. Toivomme, että hallitset niin strategisen kuin taktisen viestinnän ratkaisut. Aiempi kokemus seuraavista segmenteistä on plussaa: julkishallinto, rakennusteollisuus sekä teknologia- ja informaatioala. Ennen kaikkea arvostamme nohevuutta ja ideointikykyä. 

Markkinointiviestinnän yhteisömme sijaitsee merellisessä Lauttasaaressa.
Mainio työyhteisömme viihtyy samoissa tiloissa Taiqa Digitalin ja Suomen Podcastmedian kanssa – uskomme että rautaiset ammattilaiset saavat yhdessä aikaan timantteja. Meillä saa tehdä töitä laulaen, joskus voi kirota myös. 

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus perustuu valitun henkilön kokemusvuosiin. 

Palamme halusta kuulla, miksi juuri sinä sopisit meidän tiimimme! Lähetä hakemuksesi työnäytteineen osoitteeseen rekry@source.fi viimeistään keskiviikkona 8.9. 

Lisätietoja tehtävästä antaa CEO Jaakko Kantola, jaakko.kantola@source.fi. Tavoitettavissa puhelimitse viikolla 35: +358 40 550 1283. 

 

Määräaikainen videotuottaja 

Etsimme loppuvuodelle videotiimiimme tuottajaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Kyseessä on opintovapaan sijaisuus, joka alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Tarjoamme monipuolisia tuottajan tehtäviä erilaisissa videotuotannoissa aina brändivideoista työnantajamielikuvavideoihin. 

Odotamme valittavalta henkilöltä vähintään 13 vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä, paineensietokykyä sekä hyviä yhteistyötaitoja ja asiakaspalveluasennetta. Palkkaus perustuu valitun henkilön kokemusvuosiin. 

Videoliiketoimintamme on jo pitkään ollut kasvussa ja hyville osaajille meillä on jatkuvasti tarvetta. Siten esimerkiksi projektiluonteinen freelancertyö on määräaikaisen työsuhteen päätyttyä mahdollista. 

Lähetäthän hakemuksesi 2.9. mennessä osoitteeseen rekry@source.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa CEO Jaakko Kantola, jaakko.kantola@source.fi. Tavoitettavissa puhelimitse viikolla 35: +358 40 550 1283. 

Tutustu aiempiin tarinoihimme nettisivuillamme ja seuraa kertojien kuulumisia somessamme. 

 

*** 

Source on nopeasti kasvava markkinointiviestintätoimisto, jonka vahvuus on erityisesti digitaalisen ajan viestinnässä. Asiakaskuntamme koostuu pörssiyrityksistä, liitoista ja valtionhallinnosta – pieniä nousevia start up -yrityksiä unohtamatta.