Nyt on aika esitellä Sourcen uudet timanttiset harjoittelijat!

Tammikuu on ollut Sourcella vauhdikas, kun neljä uutta harjoittelijaa on saapunut tiimien vahvistuksiksi.

 

Minttu, HR-harjoittelija

Mintun tavoitteena on luoda Sourcelle selkeä HR:n työnkuva ja vaikuttaa henkilöstön työssä jaksamiseen sekä viihtyvyyteen. Hän on valmistumassa Haaga-Helian HR ja esimiestyön linjalta, ja häneltä löytyy kokemusta esihenkilötyöstä ravintola-alalta viimeisen 10 vuoden ajalta.

“Olen viihtynyt tosi hyvin ja päässyt työskentelemään mielenkiintoisten kokonaisuuksien parissa. Odotan, että pääsen kehittämään omaa ammattitaitoani ja hyödyntämään koulussa oppimiani asioita.”

Telma, markkinointiviestinnän harjoittelija

Luovuudesta ammentava Telma opiskelee digitaalista markkinointia, ja häntä kiehtoo alan psykologinen ulottuvuus. Hän lähestyy markkinointia pohtimalla, miten ihmisen persoonallisuus, asenteet ja elämäntyyli vaikuttavat kuluttajakäyttäytymiseen. Telmaa kiinnostaa myös graafinen suunnittelu. 

“On ollut hauskaa päästä erilaisiin projekteihin ja seuraamaan alan ammattilaisia työssään. Sourcella ilmapiiri on kannustava ja aina voi pyytää neuvoa, jos tarvitsee.”

Hannele, viestinnän harjoittelija 

Filosofian maisteriksi valmistunut Hannele taitaa kielen kiemurat ja käänteet.   Sourcen rento ja välitön tunnelma sekä monipuoliset asiakkuudet saivat hänet kiinnostumaan harjoittelupaikasta. Hän toivoo löytävänsä omat vahvuutensa sisällöntuotannon ja markkinointiviestinnän kulisseista.

“Tuntuu, että meidän harjoittelijoiden työpanosta sekä näkemystä arvostetaan ja siihen luotetaan!”

Sanna, viestinnän harjoittelija 

Toimittajaksi opiskellut Sanna on työskennellyt kirjoittamisen ja sisällöntuotannon parissa, ja sitä kautta hän kiinnostui viestinnästä. Kirjoittamista rakastavalle Sannalle viestintä merkitsee jokapäiväistä elämää. Harjoittelulta hän hakee kokemusta markkinointiviestintätoimistossa työskentelystä.  

”Sourcella on ollut tosi monipuolista ja vaihtelevaa. Täällä on päässyt tekemään vähän kaikenlaista ja tutustumaan uusiin ihmisiin. Parhaiten oppii tekemällä ja astumalla pois mukavuusalueelta. Harjoittelulta odotan eniten ahaa-elämyksiä.”