Sourcen uusi studiomaailma webinaari- ja livestriimikäyttöön

KOLME VIIHTYISÄÄ STUDIOTA KAIKKIIN TARPEISIIN

Source rakensi kaksi uutta studiota Lauttasaareen! Tavoitteemme on palvella kaikilla videotuotannon osa-alueilla entistä tehokkaammin. Uudessa studiossamme voimme luoda vaikuttavia sisältöjä aina still-kuvauksista livestriimeihin. Green screeniä voidaan hyödyntää esimerkiksi tyylikkäiden tuote- tai ruokakuvien toteuttamiseen sekä live-maailmojen rakentamiseen. Studio on myös hyvin akustoitu, ja siellä on mahdollista järjestää intiimejä, muutaman hengen tilaisuuksia.

Toinen studiomme sopii hyvin isompien tilaisuuksien, työpajamaisten webinaarien ja TV studio -tyylisten sisältöjen järjestämiseen. Pystymme esimerkiksi lavastamaan A-studion tapaisen keskustelutilaisuuden virtuaalitapahtumaa varten.

Kaikki videotuotantomme ovat monikameratuotantoja ja äänitekniikkamme on alan parhaimmistoa. Tämä takaa TV-tuotantojen tasoisen teknisen laadun. Videot ja lähetykset voidaan brändätä asiakkaan yrityksen ilmeen mukaiseksi. Voimme toteuttaa lähetyksesi suorana tai tallenteena.

Kuva podcast-studiosta.

LAADUKKAAT ÄÄNISISÄLLÖT TAKAAVAT A+ KUUNTELUKOKEMUKSEN

Source tekee tiivistä yhteistyötä Suomen suurimman podcast-tuotantoyhtiön, Suomen Podcastmedian, kanssa. Lauttasaaressa on yhteinen studio, joka on täysin varusteltu podcastien suunnittelua ja tuottamista varten.

Studiossa on mahdollista äänittää tasokkaita äänisisältöjä. Voimme hyödyntää erilaisia mikrofoneja jokaiseen tilanteeseen soveltuvasti ja haastateltavien mieltymysten mukaisesti. Pyrimme esimerkiksi varmistamaan, että haastattelua mahdollisesti jännittävät asiantuntijat pystyvät puhumaan luontevasti ja unohtamaan vieraan teknisen ympäristön.

Hybriditoteutukset, joissa osa äänitettävistä on studiossa ja osa etänä, ovat yleistyneet. Olemme löytäneet toimivat keinot saada etäpuhujan äänestä yhtä laadukas kuin studiossa äänitettäessä. Lähetämme etäpuhujalle pienen nauhurin postissa, joka tallentaa hänen puheensa ja välittää sen eteenpäin. Näin etäosallistujan ääni kuulostaa täydelliseltä.

SISÄLTÖ RATKAISEE

Upeiden puitteiden lisäksi tarvitaan koukuttavaa ja visuaalisesti tyylikästä sisältöä. Sourcen luovat tiimit auttavat rakentamaan kohderyhmää kiinnostavia ja näyttäviä sisältöjä. Oma in-house-tiimimme suunnittelee ja tuottaa yli 300 videota vuodessa. Niitä voi käyttää lähetyksissä mm. insertteinä. Videoihimme voi käydä tutustumassa Vimeo-kanavallamme.

Live stream

MUUTAKIN KUIN STUDIOT

Meillä on Lauttasaaressa iso toimisto, josta käsin asiakasta voidaan auttaa lähetyksen aikana, mutta myös sitä ennen ja sen jälkeen. Toimistomme rauhalliset neuvottelutilat ja lämminhenkinen lämpiö ovat oivallisia paikkoja tilaisuuksiin valmistautumiseen rennosti ja miellyttävästi. Toimistossamme on myös tila kuvauksiin valmistautumista ja maskeerausta varten.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme suunnittelee kamerakulmat, valaistuksen, äänet; kaikki tulee olemaan kunnossa aina nimiplansseista lähtien kuvauksiin mennessä! Ohjaaja on läsnä koko tilaisuuden ajan auttaen ja opastaen, ja käyttömestari huolehtii tekniikasta lähetyksen aikana. Tilaisuuden jälkeen toimitamme aina tallenteen asiakkaillemme. Videoeditoijamme leikkaavat asiakkaan toiveesta napakan esittelyn, joka kestää aikaa ja katselua.

JA SITTEN SE TEKNIIKKA

Sitähän löytyy! Mm.:

  • Neljä 4K-kameraa, kolme 4K-robottikameraa, manuaalisesti operoitu kamera
  • Videomikserit/enkooderit
  • Äänimikserit
  • Mikrofonikalusto, 4 sankamikrofonia, kapulamikrofoni, 4 joutsenkaulamikrofonia
  • Esityskone kaukosäätimellä Power Point -esityksille
  • Kaksi 65” studiomonitoria
  • Mahdollisuus etäosallistujille Teams/Zoom/Google Meets/Vmixcall -integraatiolla
  • Vimeo live stream -alusta tai asiakkaan oma kanava (esim. Youtube)
  • 2 langatonta komentoa juontajalle
  • Green screen

EI SIIS VAIN STRIIMEJÄ

Kuten on huomattavissa, studiomme mahdollistavat monenlaisten sisältöjen tuottamisen. Tämä yhdistettynä ammattitaitoiseen henkilökuntaamme ja miellyttäviin tiloihimme saa aikaan parhaan mahdollisen ponnistuslaudan vaikuttavaan tarinankerrontaan. Me otamme ideoistanne kopin ja luomme niistä jotain uskomatonta!

OTA YHTEYTTÄ

Jaakko Kantola
luova johtaja, CEO
p. +358 40 550 1283
jaakko.kantola@source.fi

Voit myös lähestyä myyntitiimiämme alustavan kustannusarvion saamiseksi

creative@source.fi