Tässä ovat uudet tarinankertojamme

Toimistomme syksy on pyörähtänyt mukavasti ja vauhdilla käyntiin, sillä olemme saaneet toivottaa kaksi uutta työntekijää ja kaksi harjoittelijaa tervetulleiksi taloon. Tutustu uusiin tarinankertojiimme! 

Hannu-Pekka, suunnittelija
Hannu-Pekka vahvistaa myyntimme osaamista. Tämä myyntikonkari on toiminut viestinnän alalla jo lähes viisi vuotta ja kolunnut alaa aina viestinnän toteutuksesta myyntiin asti.
– Odotan eniten mielenkiintoisten asiakkaiden kanssa toteutettavia erilaisia projekteja, joissa voin hyödyntää aiempaa osaamistani. Uskon viihtyväni täällä hyvin, sillä täällä tehdään juuri sellaisia projekteja, jotka kiinnostavat itseäni, ja mistä haluan oppia lisää. 

Martina, viestinnän suunnittelija
Martina on aloittanut viestinnän suunnittelijana viestintätiimissämme. Kokemusta hänelle on karttunut viiden vuoden ajalta monipuolisesta viestinnän ja sosiaalisen median parissa työskentelystä
– Tarinankerronta on aina kiehtonut minua ja inspiroidun tarinoista, jotka koskettavatSource & Kitchenin vahva osaaminen tarinankerronnasta olikin tärkein syy, mikä innosti itseäni lähettämään oman hakemukseni taloon. 

Arttu, videotiimin harjoittelija
Elokuva-alasta haaveileva Arttu on uusin jäsen videotiimissämmeHän on ensimmäisinä harjoitteluviikkoinaan leikannut jo eri asiakasprojekteja
– Toivon harjoitteluni aikana pääseväni mukauttamaan omaa ammattitaitoani monipuolisiin haasteisiin, ja tietenkin tutustumaan paremmin uuteen työympäristöön sekä –kavereihinKoen, että liikkuvassa kuvassa tarinan voi kertoa monin tavoinkun vain tarina on tarpeeksi hyvä. Mielestäni Source & Kitchen on juuri se paikka, jossa todella panostetaan sisällön laatuun. 

Emmi, viestinnän harjoittelija
Teollista muotoilua ja audiovisuaalista viestintää opiskellut Emmi odottaa saavansa hyödyntää aiempaa osaamistaan viestinnän tiimissämme. 
– Omien vahvuuksieni löytäminen ja täysin uusien asioiden kokeileminen kiinnostavat erityisesti. Opiskeluaikoinani sain esimerkiksi projektinhallinnasta käsityksen teoriana, mutta odotan pääseväni toteuttamaan taitojani käytännön tasolla. Projektit ja ihmiset herättivät positiivisen vaikutelman jo heti alussa, mikä on vain vahvistunut harjoitteluni alkuvaiheilla! 

Tutustu myös uusimpiin tarinankertojiimme; viestinnän projektipäällikköömme Sanniin ja kriisiviestinnän asiantuntijaamme Juhanaan.

Toivotamme uudet osaajamme tervetulleiksi Source & Kitcheniin! Seuraa toimistomme arkea ja käänteitä Facebookissamme, Instagramissamme ja Twitterissämme.

.