Uusi vuosi, uudet kasvot – Tapaa uudet tarinankertojamme

Uusi vuosi on pyörähtänyt mukavasti käyntiin ja toimistolle on saapunut – ainakin kuvainnollisesti – uusia kasvoja. Tutustu uusiin tarinankertojiimme!

Petra, suunnittelija

Tapahtumamarkkinoinnin ja viestinnän parissa työskennellyt Petra siirtyi markkinointiviestintätoimistoon, jotta intohimot olisi mahdollista yhdistää. Pitkäjänteisyydestään ja paineensietokyvystään tunnettu suunnittelijamme on energinen ja idearikas tekijä.
– Olen työskennellyt mitä mielenkiintoisimpien projektien parissa, ja onneksi niitä on luvassa myös tulevaisuudessa!

Jasmina, projektipäällikkö

Iloinen ja avoin Jasmina siirtyi markkinointiviestinnän pariin tapahtuma-alalta. Työn monipuolisuudesta nauttiva projektipäällikkömme inspiroituu helposti ja langat pysyvät tällä paineensietokykyisellä tehopakkauksella hyvin käsissä.
– Hyvä asiakaspalvelu on minulle tärkeää. Nautin työskentelystä ihmisten kanssa ja olenkin monille yhteyshenkilön roolissa!

Janina, projektiassistentti

Tehokas, idearikas ja ahkera projektiassistenttimme Janina on siirtynyt viestinnän pariin ravintola- ja tapahtuma-alalta. Tämä kokemus näkyy nopeana reagointikykynä, loistavana palveluhenkisyytenä sekä sopivana lennokkuutena.
– Tiedonjano pitää mielen virkeänä, ja hyvä työporukka ympärillä varmistaa, että joka päivä oppii jotain uutta!

Petra, viestinnän harjoittelija

Toimiston tuorein Petra on toimittajataustansa ansiosta monipuolinen osaaja, joka hallitsee viestinnän monipuoliset työtehtävät. Viestinnän harjoittelijamme onkin päässyt mukaan jo useisiin projekteihin tutustumaan viestinnän maailmaan.
– Haluan haastaa itseni ja oppia uutta. Nautin monipuolisista työtehtävistä ja hyvä työporukka tekee päivistä vielä parempia!

Toivotamme uudet osaajamme tervetulleiksi Sourceen! Seuraa toimistomme arkea ja käänteitä FacebookissammeInstagramissamme ja Twitterissämme.