Uusia vahvistuksia tarinankertojiemme joukkoon

Uusi vuosi on lähtenyt meillä vauhdilla käyntiin ja Sourcella on uusia kasvoja, joita ei ole ehditty vielä esitellä.

Eetu, striimiteknikko

Eetu työskentelee Sourcella striimien yllätystentäyteisessä maailmassa. Eetulla on monenkirjavaa kokemusta sisällöntuotannosta aina YouTube-videoiden tuottamisesta urheilulähetyksien ja striimien pyörittämiseen.

Eetu aloitti Sourcella keskellä kiireisintä aikaa ja on päässytkin heti haastamaan itseään.

– Aikamoinen pyöritys on ollut, mutta on älyttömän siistiä päästä kehittämään toimintaa ja olla merkittävässä roolissa siinä.

Jari, viestintäkonsultti

Koko työikänsä viestintäkonsultointia tehnyt Jari on viestijä päästä varpaisiin. Jarilla on pitkän työkokemuksensa ansiosta vahva käsitys siitä, mitä viestintä on ja mitä sillä voidaan saavuttaa. Jarin taival Sourcella on lähtenyt käyntiin hyvin.

– Täällä on iloisia tyyppejä ja hyvä tunnelma. Pandemia edelleen vaikuttaa tekemiseen, mutta työt ovat silti pitäneet porukan kiireisenä.

Sam, videokuvaaja

Sam on viime syksynä aloittanut videokuvaajavahvistuksemme. Sam on kunnianhimoinen ja haluaa määrätietoisesti luoda teknisesti vaikuttavia ja ihmisille merkityksellisiä sisältöjä.

On ollut mukavaa tehdä töitä motivoituneiden ja innostuneiden ihmisten kanssa ja odotan innolla tämän vuoden projekteja.

Talo on siis täydentynyt todellisilla taitajilla. Tervetuloa Sourceen Eetu, Jari ja Sam! Kertojiemme kuulumisia ja tuoreita tapahtumia pääset seuraamaan meidän FacebookistaLinkedinistäInstagramista ja Twitteristä.