Webinaari: Tehokas viestintä kriisitilanteissa

Tervetuloa kriisiviestinnän webinaariin ke 3.2.!

Millaista kriisiviestintä on jatkuvan poikkeustilan aikana? Entä miten kriisien tietoisesta rakentamisesta ja huomion hakemisesta konfliktilla on tullut politiikassa sekä bisneksessä viestinnän yhä useammin käytetty työkalu? Usein on ajateltu, että kriisiviestintä olisi monimutkaista ja vaikeaa, mutta sen perusopit ovat varsin yksinkertaisia. Nämä opit tulemme kertomaan sinulle.

Lämpimästi tervetuloa Aamu ytimessä -webinaariin kuulemaan, miten kriisitilanteisiin voi vastata tehokkaasti! Järjestämme webinaarin yhteistyössä ProComin kanssa ke 3.2. klo 9–10.30. 

Webinaarissa opit:

  • Miten valmistautua kriisiin, joka tulee aina yllättäen?
  • Miten sosiaalinen media, asioiden tarinallistaminen ja henkilöityminen vaikuttavat kriisien hoitoon?
  • Milloin kannattaa reagoida ja milloin ei? Tietoinen tekemättä jättäminen on myös teko.
  • Kuinka säilyttää maltti ja rauha kaaoksen keskellä?

Näkemyksiään aiheesta ovat jakamassa kriisi- ja vaikuttajaviestinnän asiantuntijamme Juhana Harju sekä Vihreiden entinen kansanedustaja ja puheenjohtaja Touko Aalto.

Tapahtuma on maksuton kaikille ProComin jäsenille. Ilmoittaudu mukaan täältä.  Tapahtumasta tehdään myös tallenne jälkikäteen katsottavaksi. Löydät tallenteen tästä linkistä.

Kuuntele myös Juhanan ja Toukon Kriisin Anatomia -podcast, jossa syvennytään kriiseistä viestimiseen ja niistä kunnialla selviämiseen

Voit myös ladata ilmaisen poikkeusolojen kriisiviestinnän oppaamme tästä, jonka avulla opit, miten viestinnällä voidaan varautua poikkeustilanteisiin.

 

Seuraa toimistomme arkea ja käänteitä FacebookissaInstagramissa, Twitterissä ja LinkedInissä.