Kehitämme videopalveluitamme – vastaa kyselyymme!

Vastaa kyselyymme videotoimeksiantojen tilaamiseen ja toteuttamiseen liittyvistä näkemyksistäsi ja kokemuksistasi tästä!

Tiesitkö, että Youtubeen ladataan 500 tuntia joka minuutti? Kyllä, luit oikein. Verkkoon tupsahtaa massiivinen määrä uutta videomateriaalia jatkuvasti. Ja tämä oli vain YouTuben luku.

Suomen onlinevideomarkkinan arvioidaan olevan vuonna 2021 sata miljoonaa euroa. Videota markkinoinnissaan kertoo käyttäneensä jo kaksi kolmasosaa yrityksistä ja määrä kasvaa koko ajan. Jopa 94 prosenttia organisaatioista näkee videon merkittävänä työkaluna omassa markkinoinnissaan. 

Kasvavan määrän ja tarjonnan vuoksi tärkeä kysymys on, että katsooko kukaan videotani. 

Me Source & Kitchenissä tuotamme asiakkaillemme yli 100 videota vuodessa. Videoprojektin aloituksen yhteydessä kysymme asiakkaalta seuraavat avainasiat:  

  • Miksi video tehdään? 
  • Kenelle video on suunnattu? 
  • Miksi joku katsoisi sen? 
  • Mitä katsojan pitäisi tuntea? 

Näiden kysymysten avulla saadaan vastaus, kannattaako video tehdä ja onko video juuri se oikea keino asiakkaan tarpeeseen. 

Haluamme tehdä jatkuvasti y parempia ja kiinnostavampia videoita. Tavoitteemme tukemiseksi toivomme, että vastaat lyhyeen kyselyymme. Vastaaminen vie 34 minuuttia aikaasi ja antaa arvokasta tietoa kehitystyöhömme. 

Vastaamaan pääset tästä. 

Tiedustelemme samalla halukkuuttasi osallistua kehitystyön toiseen vaiheeseen, jossa teemme syventäviä kymmenen minuutin puhelinhaastatteluja. Tavoitteenamme on laajentaa ja syventää ymmärrystämme lähitulevaisuuden videotarpeista.

Mikä onkaan sinun tarinasi?

 

Viestintätoimisto Source ja Markkinointitoimisto Kitchen muodostavat yhdessä täyden palvelun markkinointiviestintätoimisto Source & Kitchenin. www.source.fi