DIGITAALINEN VIESTINTÄ ON KAIKKIALLA.

Miten nostaa SOME uudelle tasolle ja saada se toimimaan osana strategiaa? #sourcehoitaa. Strategisen suunnittelun ja sisällöntuotannon lisäksi huolehdimme myös raportoinnista ja seurannasta, tavoitteellista kehittämistä ja analytiikkaa unohtamatta.

VERKKOSIVUT ovat yrityksen käyntikortti, joka näkyy. KAMPANJASIVU kerää kampanjasi keskeiset sisällöt ja materiaalit saman osoitteen alle mahdollistaen optimaalisen seurannan. Suunnittelemme, tuotamme, optimoimme ja testaamme. Teemme tämän kaiken.

PELI tai APPLIKAATIO tekee tarinastasi kokemuksen. Saa viestisi nähdyksi ja kuulluksi uniikilla tavalla, jossa oivallus on puoli iloa ja toistot sekä tavoittavuus huippuluokkaa.

PODCAST koukuttaa yleisön asiasi äärelle paremmin kuin mikään muu julkaisutyyppi. Kyse ei ole vain turhasta höpötyksestä, vaan tarkasti rakennetusta kokonaisuudesta, jolla saat viestisi kuulluksi.

Digitaalisen tarinankerronnan maailmassa VERKKOTARINA on kuningas. Kuvia, videoita, tekstiä, ääntä, sovelluksia – luomme ainutlaatuisen, pysäyttävän kokonaisuuden.

Lisätietoja:
Jaakko Kantola
luova johtaja, CEO
p. +358 40 550 1283
jaakko.kantola@source.fi

“LUO AINUTLAATUINEN, PYSÄYTTÄVÄ KOKONAISUUS.”