SUOMEN NOPEIN JA DIGITAALISIN KRIISIVIESTIJÄ

KRIISIVIESTINTÄ ei ole vaikeaa. Se on itse asiassa yksi selkeimmistä, suoraviivaisimmista ja ymmärrettävimmistä viestinnän muodoista. Tavallisesti kriisin keskellä kaikki tuntuu vain täysin mahdottomalta.

Olemme erikoistuneet helppoon, rentoon ja nopeaan kriisien ratkaisuun myös silloin, kun tilanne on akuutti ja organisaatio sortumispisteessä.

Taidamme niin strategian kuin erilaiset viestinnän välineet, työkalut ja väylät. Hyödynnämme vuosien varrella rakentuneita verkostojamme.

Olemme NOPEA: saat ensimmäiset neuvot välittömästi. Tämän jälkeen kasaamme tiimin. Palvelu, oli se sitten suunnittelua, kartoitusta, verkkosivujen päivitystä tai videotuotantoa, on käynnissä tuota pikaa. Saat siis muutakin kuin vain viisaita sanoja nopeammin, kuin osasit arvata.

Olemme DIGITAALINEN. Tiedotteen sijaan kriisistä voi viestiä lyhyellä tarinalla esimerkiksi videomuodossa tai podcastilla, jos se on luontaista. Kysymys-vastaus-patterin sijaan voimme luoda vaikkapa interaktiivisen verkkotarinan. Kriisi on oikein käsiteltynä mahdollisuus viestiä, innostaa ja kehittää organisaatiota.

Lisäksi olemme KUSTANNUSTEHOKAS. Toimimme järkevällä ja kustannukset huomioivalla tavalla, myös kriisin krittisimmällä hetkellä.

Lataa ilmainen poikkeusolojen kriisiviestinnän oppaamme, jonka avulla opit, miten viestinnällä voidaan varautua poikkeustilanteisiin ja miten viestiä koronaviruksesta. Tutustu myös kriisiviestinnän Kriisin Anatomia -podcastiimme, jossa Touko Aalto ja kriisiviestinnän asiantuntijamme Juhana Harju syventyvät julkisuudesta tuttuihin kriiseihin.

Lisätietoja:
Juhana Harju
Vanhempi konsultti
p. +358 44 010 1004
juhana.harju@source.fi

“HYVIN SUUNNITELTU KRIISIVIESTINTÄ MINIMOI HAITTOJA.”