Podcast, storycast ja mitä näitä nyt on

Podcasteista puhutaan paljon, mutta melko harva on niitä tehnyt. Syitä on kaksi:

  1. Moni podcast on tylsää – pelkkää höpötystä.
  2. Mistä löytää yleisö?

Sourcella yhtenä Suomen suurimmista podcast-tuotantoyhtiöistä on ratkaisu molempiin ongelmiin. Podcast suomeksi on jo vaikea lähtökohta, sillä kielialueemme on kapea. Suomalainen podcast ei tuo google-haussakaan mitään ihmeellistä.

Sisältömme eivät ovat pelkkää pölinää ja pöhinää, vaan niiden tarina käsikirjoitetaan tarvittaessa. Meillä podcastilla on jinkku, siinä on elävöittäviä tehosteääniä ja taustamusiikkia. Podcasteissamme on ammattijuontaja, joka vie tarinaa viihdyttävästi eteenpäin.

Yleisön löydämme siten, että Sourcen podcastit voivat löytyä Suomen suurimmasta podcast-alustasta Suplasta. Sitä käyttää kuukausittain 300 000 aktiivista käyttäjää.

Tuotimme juuri Tallinnan tunnelia rakentavalle vihaisten lintujen isälle Peter Vesterbackalle kokonaisen tuotantokauden (8 jaksoa). Emme kertoneet pelkästä tunnelista tai sen kiehtovista insinööritaitoa haastavista yksityiskohdista, vaan toimme mukaan myös inhimillisen näkökulman: millaisia ovat intohimoiset suomalaiset tunnelin takana. Siitä johtuu myös sarjan nimi Tunnelin tekijät.

Jos tarinallisempi äänisisältö kiinnostaa, ota ihmeessä yhteyttä joko Juhaniin tai Tomiin.

Ohessa linkki podcastiin: https://www.supla.fi/supla/3279232

“SOURCEN KANSSA YHTEISTYÖ OLI SUJUVAA JA TULOKSEKASTA.”