VAIKUTTAJAVIESTINNÄLLÄ MUKAAN YHTEISKUNNALLISEEN KESKUSTELUUN.

VAIKUTUS ei synny vahingossa. Se vaatii huolellista taustatyötä, osaavan tiimin sekä oikeat viestinnän työkalut ja väylät – ja tietenkin vaikuttajan.

Moni ajattelee, että VAIKUTTAJAVIESTINTÄ on monimutkaista, mutta oikein tehtynä sillä voidaan yksinkertaisesti saada aikaan haluttu vaikutus. Jotta tässä onnistutaan, on ydinviestien oltava selkeitä ja ymmärrettäviä – me autamme sinua tässä.

Olemme STRATEGINEN kumppani, joka on ajan hermolla. Tarkasti määritellyn strategian ja taktisen suunnitelman avulla oikea viesti tavoittaa oikean kohderyhmän. Yhdessä asetetut tavoitteet yhdistettynä tiekarttaan toimivat onnistumisen seuraamisen mittareina.

KETTERENÄ toimistona saamme ensimmäiset toimenpiteet liikkeelle vauhdikkaalla aikataululla.

Olemme DIGITAALINEN. Vaikuttamismateriaali voi olla printatun A4-liuskan sijaan video tai podcast, jossa asia esitetään kiinnostusta herättävästi vaikka jopa huumoria apuna käyttäen. Keinoksi kannattaa valita se, joka sopii sinulle parhaiten – ei se mitä on perinteisesti tuotettu.

Vaikuttajaviestinnän tehokkuus perustuu oikeaan VAIKUTTAJAAN, ja meiltä saat myös vaikuttajan. Viestin perille saamiseksi voimme käyttää myös vaikuttajatietokantaa.

Lisätietoja:
Juhana Harju
Vanhempi konsultti
p. +358 44 010 1004
juhana.harju@source.fi

“VAIKUTUS EI SYNNY VAHINGOSSA.”