VASTUULLISUUS EI TAPAHDU ITSESTÄÄN.

Uusin vastuullisuusraporttimme 2021

Vastuullisuus on tänä päivänä yrityksille elinehto, ja siitä on viestittävä avoimesti ja rehellisesti. Hyvät käytännöt ja edistysaskeleet kannattaa tehdä näkyviksi, ja parannettavista asioista on uskallettava kertoa.

Kun tärkeät asiat nimetään selvästi, ne ovat läsnä yrityksen tekemisessä ja ohjaavat yrityksen toimintaa. VASTUULLISUUSRAPORTTI lisää läpinäkyvyyttä ja uskottavuutta, ja on olennainen vastuullisuusviestinnän työkalu. Selkeästi laadittu vastuullisuusraportti auttaa pitkällä tähtäimellä mittaamaan onnistumisia, tunnistamaan kehityskohtia ja toimii sisäisenä ohjekirjana. 

Autamme muodostamaan kokonaiskuvan, mitä KESTÄVÄ LIIKETOIMINTA voi yrityksessäsi tarkoittaa ja miten päästä helposti alkuun.  Sourcen vastuullisuusraportti 2020 on laadittu yhteistyökumppanimme Vehrytin kanssa. Lue Sourcen uusin vastuullisuusraportti 2021.

VASTUULLISUUSVIESTINTÄ tekee yrityksesi vastuullisuustoimenpiteitä näkyviksi ja ymmärrettäviksi. Onnistunut vastuullisuusviestintä kasvattaa kilpailuetua ja luottamusta, kun asiakkaat ja sidosryhmät saavat tietoa liiketoimintasi vastuullisuudesta.

Moni yritys ei osaa kertoa vastuullisuustoiminnastaan ulospäin, jolloin vastuullisuusviestinnän potentiaali jää hyödyntämättä. Hiljaa oleminen on kannanotto, johon yrityksillä ei ole varaa. Anna meidän muotoilla viestisi oikeisiin kanaviin kohderyhmiänne kiinnostavalla tavalla.

Me autamme kertomaan vastuullisuudestanne ymmärrettävästi ja uskottavasti.

Sourcen vastuullisuusraportti 2021

Sourcen vastuullisuusraportti 2020

 

Lisätietoja:
Jouni Kantola
viestintäjohtaja
p. +358 40 158 4600
jouni.kantola@source.fi

 

 

Vastuullisuus on myös Sourcen toiminnassa tärkeä arvo. Lue lisää vastuullisuustyöstämme täältä.

“VASTUULLISUUS ON AITOJA TEKOJA.”