NÄHTY, KUULTU, YMMÄRRETTY.

Kaiken viestinnän ytimessä on hyvä tarina. #VIDEOVIESTINTÄ on tehokas keino tuoda asiasi aidosti esille, tehdä oman yhteisön tarinaa tunnetuiksi tai vaikkapa vauhdittaa rekrytointia.

Teemme videostasi juuri sellaisen kuin tarvitset juuri siihen kanavaan, missä yleisösi on: lyhyistä sosiaalisen median videoista aina sisäisen viestinnän kokonaisuuksiin ja dokumenttielokuviin.

DOKUMENTTIELOKUVA kertoo tarinan, joka halutaan näkyväksi. Vaikuta ja kosketa aidolla sisällöllä ja julkaise tarinasi vaikka elokuvateatterissa tai televisiossa.

YRITYSMIELIKUVAVIDEO kertoo kaiken olennaisen, olipa kyse sitten uudesta strategiasta, työkulttuurin loistosta tai vastuullisista teoista. Se on osa johtoryhmän presentaatiosalkkua, sisäistä viestintää tai aulamonitorien ja sosiaalisen median kanavien jaettua sisältöä.

Brändi ei ole vain graafinen ilme tai logo – se on kokonaisuus. BRÄNDIVIDEO kertoo syvällisesti ja tunteita puhuttelevasti, mikä on meidän samaistumispintamme brändiin.

Tavoita myös ne, jotka eivät pääse paikalle. WEBCAST ja LIVESTREAM toimivat tehokkaina viestinviejinä tavoittaen laajan yleisön.

Lisätietoja:
Jaakko Kantola
luova johtaja, CEO
p. +358 40 550 1283
jaakko.kantola@source.fi

“KAIKEN TOIMINNAN YTIMESSÄ ON HYVÄ TARINA – SINUN TARINASI.”