1 maaliskuun, 2022

Jouni Kantola Sourcen viestintäjohtajaksi

Markkinointiviestintätoimisto Sourcen viestintäjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty Jouni Kantola (FM), 45. Tampereen yliopiston toimittajakoulun kasvatti on työskennellyt toimittajana Helsingin Sanomissa, Ylellä, Lapin Kansassa ja Kainuun Sanomissa. Vapaana toimittajana Kantola tunnetaan muun muassa Ella Kannisen Ylellä esitettyjen Italia-ohjelmien toimittajana ja Helsingin Sanomien pitkäaikaisena Italian vakituisena avustajana. Ennen nimitystään Sourcen viestintäjohtajaksi Kantola on toiminut elokuva-alan tuotanto- ja jakeluyhtiössä ja edustanut tuottamaansa elokuvaa Cannesin elokuvajuhlilla.

“Tarina, faktat ja tyylikäs muoto ovat minulle sisällöntuottajana aina lähellä sydäntä. Tunnen Sourcea usean vuoden ajalta yhteisten projektien tiimoilta ja koen, että meillä on yhteinen visio. Hyvät asiat ovat aitoja ja koemme asiakkaidemme viestien esilletuomisen merkitykselliseksi. Loppu on luovuutta ja ammattitaitoa”, sanoo Kantola.

Source on Helsingin Lauttasaaressa toimiva markkinoinnin ja viestinnän yhtiö. Source on Suomen johtavia julkishallinnon alan markkinointiviestintätoimistoja ja omaa kattavan asiakaspaletin yksityissektorilla pk-yrityksistä pörssiyhtiöihin. Yhtiö tarjoaa asiakkaidensa käyttöön myös täyden palvelun TV-studion webinaarien ja erilaisten audiovisuaalisten sisältöjen tallentamista ja lähettämistä varten.

Sourcen toimitusjohtaja Jaakko Kantola katsoo markkinointiviestinnän tulevaisuudennäkymiin luottavaisesti, vaikka horisonttia varjostaa nyt Ukrainan sota ja inflaation kärjistyminen.

“Suhdanteiden heilahtelu heijastuu ensimmäisenä mainontaan. Meidän kivijalkamme ovat markkinoinnissa ja viestinnässä ja uskomme, että organisaatioiden tarve kommunikoida sidosryhmilleen, asiakkaille ja suurelle yleisölle jatkuu. Jouni tulee juuri hyvään aikaan vahvistamaan viestinnän liiketoimintayksikköämme ja uskon, että asiakkaamme löytävät hänen osaamiselle ja mediasuhteille erinomaista käyttöä”, sanoo Jaakko Kantola.

 

Lisätietoja:

Jaakko Kantola
CEO, Source
+358 40 5501283

Jouni Kantola
Viestintäjohtaja, Source
+358 40 1584600