Palvelumme:

Video:

Kaiken viestinnän ytimessä on hyvä tarina.

Video inspiroi, koskettaa ja herättää huomiota – se on syystäkin digimarkkinoinnin nouseva tähti. Oikeanlaisilla sisällöillä ja kanavavalinnoilla vain taivas on rajana. Liikkuvan kuvan, kuten kaiken tehokkaan viestinnän tekemisessä on hyvä palata yrityksen, brändin tai dokumentoitavan asian alkulähteille: miksi video tehdään ja kenelle se on tarkoitettu.

Tuotamme mm. brändivideoita, yritysmielikuvavideoita, selitysvideoita, dokumentteja ja animaatioita, sekä voimme suunnitella kanssasi myös jotain aivan uutta!

Markkinointiviestintä:

Merkitykselliset ja vaikuttavat markkinointikampanjat ovat oikeita tekoja, oikeassa paikassa, oikeaan aikaan. Konseptoimme ja suunnittelemme ne kampanjat, jotka vangitsevat katseen myös digitaalisissa muodossa.

Hyvät brändit ovat vahvoja, aitoja ja visuaalisesti kiinnostavia. Meillä on näkemystä ja löydämme keinot ja sanat tuoda brändisi kaikkien huulille, kirjoittamalla tarinasi tavoittavaksi ja hiomalla konseptisi teräväksi.

Striimit:

Don’t just dream it – Stream it!

Nopeasti kokoon ja liveksi tai nauhoitteeksi, striimauspalvelumme avainsanat ovat ketteryys ja erilaisiin tarpeisiin mukautuvat palvelut. Oli kyseessä sitten webinaari, hybriditapahtuma tai virtuaalisesta uutisstudiosta käsin tehtävä livelähetys, tuotantotiimimme ja kalustomme taipuu tarpeisiisi ja on liikuteltavissa juuri sinne, missä tapahtuu juuri silloin kun tarve vaatii.

Mistä haluaisit tänään puhua?
Kerro ensin meille – kerrotaan yhdessä muulle maailmalle.
Missä tahansa, milloin tahansa.

Studiot:

Kaksi studiota, loputtomat mahdollisuudet.

Taidetta, fiktiota tai faktaa, stilliä tai liikkuvaa kuvaa, studiossa erilaiset tarinat heräävät henkiin. Johdatamme sinut kuvakerronnan lähteelle ja punomme tuotantoosi sopivan punaisen langan.

Kustannustehokasta, muunneltavaa ja oi, niin mutkattoman vaivatonta!

Studioitamme on mahdollisuus vuokrata tarpeisiisi räätälöitynä, sekä ilman teknikkoa tai tekniikkaa.

Tarkemmat speksit ja lisätietoa saat lataamalla ja lukemalla palvelukuvauksemme!

Haluaisitko työskennellä meillä?

Harjoittelijaohjelmaamme etsitään uusia harkkareita aina vuosittain, minkä lisäksi yhteistyöt kokoaikaisten työntekijöiden ja freelancerien kanssa kiinnostavat aina. Heitä viestiä ja katsotaan jos meillä on tilaa!