Seuraava videotiimin harjoittelija haussa!

Sinustako harjoittelija syksyksi Sourcen videotiimiin? Etsimme nyt videotimiimme harjoittelijaa, jolle liikkuva kuva on intohimo ja paras tarinankerronnan tapa!

Lue lisää

Näin toteutat mielenkiintoisen ja elämyksellisen webinaarin

Webinaarit ovat tulleet jäädäkseen, joten viimeistään nyt kannattaa pysähtyä pohtimaan mistä hyvät webinaarit on tehty. Kun suunnittelet omaa tapahtumaa, niin ota onnistuneen webinaarin vinkit talteen.

Lue lisää

Vastatarina kriisiviestinnässä – älä tyydy siihen, mitä sinusta sanotaan kylillä

Nopeasti leviävät huhut ovat iso riski niiden kohteena oleville ihmisille ja organisaatioille. Toistuessaan on vaara, että huhu muuttuu totuudeksi ja urbaanilegendaksi, joka muistetaan vielä vuosien jälkeenkin. Miten vastata huhupuheisiin totuudella hektisessä ja muuttuvassa mediaympäristössä?

Lue lisää

Mediaviestinnän tila on tiukilla – miten edetä informaatioviidakossa huipulle?

Aika on toimituksissa nyt kortilla. Onnistunut mediaviestintä edellyttää kykyä luoda todellista arvoa tiedotusvälineille.

Lue lisää

Jouni Kantola Sourcen viestintäjohtajaksi

Markkinointiviestintätoimisto Sourcen viestintäjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty Jouni Kantola. Tampereen yliopiston toimittajakoulun kasvatti on työskennellyt toimittajana Helsingin Sanomissa, Ylellä, Lapin Kansassa ja Kainuun Sanomissa.

Lue lisää

Sourcen päivitetty vastuullisuusraportti 2021 on julkaistu!

Source aloitti vastuullisuusraportoinnin vuonna 2020, ja nyt päivitetty vastuullisuusraportti vuosimallia 2021 on julkaistu. Tutustu Sourcen vastuullisuusraporttiin 2021.

Lue lisää