14 kesäkuun, 2023

Seuraava videotiimin harjoittelija haussa!

Sinustako harjoittelija syksyksi Sourcen videotiimiin?

Markkinointiviestintätoimisto Source luo rohkeaa uuden ajan markkinointia ja viestintää. Me haluamme tehdä asiakkaistamme Suomen parhaita tarinankertojia. Vahvuuksiamme ovat digitaaliset markkinointiviestinnän ratkaisut, palvelumuotoilu ja asiakaskokemuksen kehittäminen, vastuullisuusviestintä, virtuaalituotannot sekä videoviestintä.

Etsimme nyt videotiimiimme harjoittelijaa, jolle liikkuva kuva on intohimo ja se ainoa oikea tarinankerronnan tapa!

Pääset osaksi tuotantoryhmää toteuttamaan videoita sekä striimejä asiakkaillemme. Tuotamme esimerkiksi yritysmielikuva-, rekrytointi- sekä somevideoita, webinaareja sekä livelähetyksiä, isompia mainostuotantoja unohtamatta.

Harjoittelijana odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, avointa ja positiivista asennetta erilaisia tilanteita ja työtehtäviä kohtaan, sekä halua oppia uutta. Työtehtäväsi muodostuvat myös omien mielenkiinnon ja vahvuuksien perusteella. Harjoittelun pituus voi vaihdella neljästä kuuteen kuukauteen.

Aiempi kokemus videotuotannoista on plussaa mutta ei pakollista, vaan arvostamme erityisesti positiivista asennetta sekä intoa tarttua toimeen. Harjoittelusta maksetaan harjoitteluajan palkkaa.

Toiveenamme on, että harjoittelu alkaisi syys-lokakuun aikana. Lähetä hakemuksesi jo tänään ja tule tekemään kanssamme vaikuttavaa videoviestintää. Kaupan päällisiksi saat ihanat kollegat ja energisen työilmapiirin!

Yhteydenotot, kysymykset ja hakemukset voit lähettää osoitteeseen !