14 kesäkuun, 2024

Korkeakouluopiskelija, tuu Sourcelle tekemään somea!  

Etsimme nyt idearikasta ja luovaa sosiaalisen median sisällöntuottajaa toteuttamaan korkeakouluharjoittelua Sourcella. Etsimämme henkilö tuntee sosiaalisen median eri kanavien ja formaattien lainalaisuudet, ja suhtautuu avoimesti uuden oppimiseen. Toivomme jonkin verran kokemusta somesisältöjen tuotannosta joko opintojen tai työelämän kautta. 

Source on markkinointi- ja viestintätoimisto, joka puhuu asiaa. Ydinosaamistamme on faktapohjaisen ja strategisen sisällön tuottaminen asiakkaillemme. Rakennamme viestintää videon, digisisältöjen, webinaarituotantojen ja mediaviestinnän sekä markkinoinnin keinoin. Teemme brändityötä ja viestinnän strategioita ja suunnitelmia. 

Harjoittelijana pääset kehittämään Sourcen sosiaalisen median strategiaa yhdessä viestintätiimimme kanssa. Tuotat monipuolisesti erilaisia sisältöjä nettisivuillamme julkaistavista faktapohjaisista asiakascaseista ja osallistut somesisältöjen luovaan suunnitteluun.  

Olet työotteeltasi itsenäinen ja järjestelmällinen. Päivämme voivat olla vauhdikkaita – toivomme, että pystyt hyppäämään mukaan nopeasti ja ottamaan vastuuta somekanaviemme kehittämisestä ja ylläpidosta. 

Edellytämme  

  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa / tämänhetkisten opintojen loppusuoran häämöttämistä TAI  
  • työkokemusta viestinnästä ja markkinoinnista tai vaikuttajamarkkinoinnista. 

Arvostamme  

  • sisällöntuotannon, valokuvauksen, video- ja kuvankäsittelyn osaamista  
  • hyviä vuorovaikutustaitoja ja erinomaisia kirjallisia suomen kielen taitoja. Myös yhdys sanat on tärkeä handlata. 
  • reipasta, itsenäistä ja luovaa työotetta.  

Tarjoamme 

  • Hybridityön jouston: voit työskennellä joustavasti toimistoltamme ja kotoa käsin. Toivomme kuitenkin, että olisit toimistolla ainakin pari kertaa viikossa, varsinkin työsuhteen alussa. 
  • Aidot ja mukavat kollegat: meillä on hauskaa yhdessä! Olisi kiva, jos tykkäisit välillä kahvitella ja lounastaa kanssamme, jotta opimme tuntemaan toisemme. 
  • Mahdollisuuden kehittää omaa osaamista. Tässä vain taivas on rajana! Meille on tärkeää, että koet aikasi Sourcella mielekkääksi ja pääset oppimaan uutta sekä kehittämään jo hankkimiasi taitoja. Tuemme ja sparraamme mielellämme, mutta sinun täytyy myös osata kysyä apua!  

Harjoittelun pituudesta ja aloituksen ajankohdasta voidaan sopia yksilökohtaisesti. Harjoittelusta maksetaan harjoitteluajan palkkaa. 

Hae nyt! 

Toivomme sinun aloittavan tehtävässäsi syyskuussa 2024. Hakuaika päättyy 20.8.2024. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.  

Lähetä hakemus ja kysy lisätietoja viestintätiimin esihenkilöltä Jouni Kantolalta,

Otsikoi sähköpostisi: Sourcen harjoittelijahaku.